• Pret redus

Set Curl Refreshing pentru par cret/ondulat-Cynos Curl Refreshing Shampoo 738 ml+Cynos Curl Refreshing Conditioner 738 ml

140,00 RON 110,00 RON
Conditioner pentru parul natural ondulat si pentru parul facut permanent,reface si defineste...
  • In stoc

Conditioner pentru parul natural ondulat si pentru parul facut permanent,reface si defineste buclele.

DESCRIERE Formula delicata a conditionerului descurca buclele  fara supraincarcare. Conditionerul este format din agenti de curatare atent selectati care refac elasticitatea parului si reconstruiesc  structura parului din interior,lasa parul neted , usor de manevrat si pline de stralucire .

GHIDUL DE UTILIZARE Aplicati dupa sampon. Lasati 2-3 minute si clatiti bine. In cazul contactului cu ochii, clatiti bine.

Sampon pentru reactivarea buclelor-FARA SULFATI! se recomanada pentru parul natural ondulat/cret sau pentru parul facut permanent , hraneste si lasa parul matasos.

DESCRIERE Samponul pentru reactivarea buclelor nu contine sulfati si ajuta la curatarea usoara a parului, hidrateaza si inmoaie buclele uscate, face buclele mai moi si mai usor de manevrat fara  a le friza. Fara ingrediente dure, este de asemenea recomandat  pentru parul vopsit.

GHIDUL DE UTILIZARE Aplicati pe parul umed si masati usor. Se spala si se clateste bine. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat.