Firma noastră

Societatea noastra este poarta de acces a brandului CYNOS in Uniunea Europeana si implicit in Romania. Alaturi de expertii nostri din industria produselor de ingrijire a parului am castigat incredere absoluta a colaboratorilor in frurnizarea de produse de inalta calitate si la cele mai bune preturi. Cynos Romania ofera cea mai buna alternativa clientilor nostri care vor sa mentina standardul high level aducand pe piata romaneasca ultimele noutati din industria produselor de ingrijire a parului.

Cynos

Cynos este produs de Colornow Cosmetic Limited care a construit prima fabrica de productie, autorizata si certificata GMPC, in China. In 2010, Colornow Cosmetics a înființat o unitate de producție și de laborator în Toronto, Canada. Aceasta fabrica canadiana este dedicata în dezvoltarea și producția de produse high-end, care oferă clienților noștri o alternativă pentru produsele made in Canada.

Produse profesionale

Compania Cynos are o mare varietete de produse profesionale construite special pentru diferite tipuri de par. Gama de vopsea te va introduce intr-o lume a culorii nedescoperita pana acum, culoarea fara limite este noul trend astazi. Alaturi de tratamentele CYNOS vei reusi sa ii dai din nou stralucire si viata parului iar produsele de styling iti vor dezvalui modelarea parului in forme infinite.