Set par ondulat/cret :Crema de bucle 280 ml + Sampon Curl refreshing 738 ml

110,00 RON
Set par ondulat/cret : Crema de bucle cu ulei de argan, Argan Oil Bouncy Curl Cream 280 ml +...
  • In stoc

Set par ondulat/cret : Crema de bucle cu ulei de argan, Argan Oil Bouncy Curl Cream 280 ml + Sampon pentru par ondulat/cret FARA SULFATI-Cynos Curl Refreshing Shampoo 738 ml

Crema de bucle reface instant bucla naturala a parului (pentru par cret sau ondulat)sau putem obtine o texturare a parului.Tehnologia formulei are memorie a buclelor care energizeaza , defineste, separa si nu incarca parul in timp ce agentii de ulei de argan lasa pliabil, lucios si usor de gestionat.

Mod de utilizare:

-Aplicati pe parul ud sa pe parul uscat;

-Folositi degetele pentru a distribui fara probleme si pentru a defini forma si stilul;

Sampon pentru reactivarea buclelor-FARA SULFATI! se recomanada pentru parul natural ondulat/cret sau pentru parul facut permanent , hraneste si lasa parul matasos.

DESCRIERE Samponul pentru reactivarea buclelor nu contine sulfati si ajuta la curatarea usoara a parului, hidrateaza si inmoaie buclele uscate, face buclele mai moi si mai usor de manevrat fara  a le friza. Fara ingrediente dure, este de asemenea recomandat  pentru parul vopsit.

GHIDUL DE UTILIZARE Aplicati pe parul umed si masati usor. Se spala si se clateste bine. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat.